Epic Games Bu Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek?

15.10.2024 13:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta oyun ve oyunları ücretsiz bir şekilde bizlere sunan Epic Games, bu hafta yani perşembe günü Türkiye saati ile 18:00 itibarıyla yepyeni iki oyunu bizlere dağıtmayı hedefliyor. Geçtiğimiz hafta bildiğimiz üzere Empyrion - Galactic Survival ve Outliver: Tribulation adlı yapımlar bizlere sunuldu.
 
Epic Games'ten iki yeni oyun daha
 
 
 
Daha fazla detaya gelecek olursak, perşembe günü Invincible Presents: Atom Eve ve Kardboard Kings adlı iki oyun bizlere tamamen bedava bir şekilde dağıtılacak. Invincible Presents: Atom Eve daha önce biz oyun severlere sunulmuştu. Dolayısıyla oyun kütüphanenizde bulunuyorsa bir kez daha ekleyemiyorsunuz. Süper kahraman temalı bu yapımda daha çok çizgi roman tarzı bir yapı benimseniyor ve çeşitli gizemleri çözmeye çalışıyoruz.
 
Kardboard Kings oyununa bakacak olursak deniz kenarında kendi kart mağazamızı açabileceğimiz bir yapıyı içeriyor. Burada kartları satın alabiliyor, takas edebiliyor veya kendi koleksiyonumuzu oluşturabiliyoruz. Bununla beraber müşteriler geldikçe onlardan itibar kazanabiliyor, dekorasyonların kilidini açabiliyor ve çok daha fazla detayla oldukça eğlenceli dakikalar geçirebiliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
TRON: Catalyst Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Detaylar 14 Dk önce Dragon Ball: Sparking! ZERO Bir Günde 3 Milyondan Fazla Sattı 1 Saat önce Epic Games Bu Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Destiny'nin Mobil Sürümü Duyuruldu: Destiny: Rising 3 Saat önce Steam Next Fest Başladı: Binlerce Demoya Ücretsiz Erişebiliyorsunuz 14 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler