Tomb Raider Serisi 100 Milyon Satış Sayısını Aştı

12.10.2024 15:05 Mehmet Tandoğan

 
 
İkonik Lara Croft karakteriyle ön plana çıkan Tomb Raider serisi çok satmaya ve oynanmaya devam ediyor. Şimdi ise açıklanan yeni detaylara göre serinin tamamı 100 milyondan fazla satış sayısını aşmış durumda. Bu da ne kadar büyük bir serinin olduğunu bizlere gösteriyor.
 
Tomb Raider serisi son iki buçuk yılda 12 milyon sattı
 
 
 
Crystal Dynamics ekibi tarafından Twitter platformunda yayınlanan yeni bir gönderiye göre seri yepyeni bir kilometre taşına ulaşmış durumda. Bugüne kadarki tüm sürümlerde toplamda 100 milyondan fazla adet satan seri, Mayıs 2022 itibarıyla dünya çapında 88 milyondan fazla satış sayısına ulaşmıştı. Bu da son iki buçuk yılda 12 milyon adedin daha satıldığı anlamına geliyor.
 
Crystal Dynamics ayrıca Tomb Raider 4-6 Remastered'ı duyurdu. Aspyr Media tarafından geliştirilen remastered koleksiyonu, Tomb Raider: The Last Revelation, Tomb Raider: Chronicles ve Tomb Raider: Angel of Darkness'ın geliştirilmiş sürümlerini içeriyor ve önümüzdeki Şubat ayında piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.
 
Öte yandan Crystal Dynamics şu anda Amazon Games tarafından yayınlanacak olan bir sonraki ana Tomb Raider oyunu üzerinde çalışıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'den Uyarı Mesajı: Oyun Değil Lisans Satıyoruz 16 Dk önce Red Dead Redemption PC'nin 50 Dolar Satış Fiyatı Eleştiriliyor 12 Ekim Hogwarts Legacy Definitive Edition Geliştirilme Aşamasında 12 Ekim Tomb Raider Serisi 100 Milyon Satış Sayısını Aştı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Eski Disco Elysium Geliştiricileri Üç Farklı Bağımsız Stüdyo Kurdu 12 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler