Until Dawn Remake, Concod'un Bile Gerisinde Kaldı

11.10.2024 17:23 Mehmet Tandoğan

 
Yayıncılığını Sony ve geliştiriciliğini Ballistic Moon stüdyosunun üstlendiği sinematik odaklı seçim temelli korku macera oyunu Until Dawn remake için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen ve tam olarak isteneni veremeyen bu yapım, oldukça kötü bir çıkış yakaladı.
 
Until Dawn Remake, Steam'de iki bini aşkın eş zamanlı oyuncuyla çıktı
 
 
 
TrueTrophies'in 3,1 milyondan fazla aktif PSN hesabından alınan verilere dayanan raporuna göre Until Dawn'ın PS5'teki oyuncu sayısı, bu yılın başlarında piyasaya sürülen ve 2 hafta sonra satıştan kaldırılan Concord'dan bile az. Ortaya çıkan rapor sayesinde Until Dawn'ın oyuncu sayısının Concord'dan yüzde 28 daha düşük olduğu belirtiliyor.
 
Until Dawn'ın yeniden yapım sürümü Steam platformunda şu anda çoğunlukla olumlu etiketine sahip. Ayrıca 31 incelemenin bulunduğu Metacritic sitesinde ise 70 puana sahip bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bununla beraber çıkışıyla Steam platformunda 2.000'i aşkın eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı ve Sony'nin en kötü çıkış yapan PC oyunlarından biri oldu.
 
Öte yandan Until Dawn evrenine dayalı yepyeni bir film yolda. Diğer taraftan yakın zamanda filmin çekimleri tamamlandığı açıklandı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake, Concod'un Bile Gerisinde Kaldı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Xbox Oyunları Artık Android Cihazlardan Satın Alınıp Oynanabilecek 11 Ekim MechWarrior 5: Clans İlk Günden Xbox Game Pass'te Olacak 11 Ekim Tetris Forever İçerisinde Hangi Oyunlar Yer Alacak? 11 Ekim Splinter Cell Remake'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler