Remedy Entertainment, Control Yan Oyunu FBC: Firebreak'i Duyurdu!

18.10.2024 15:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Remedy Entertainment yepyeni bir açıklama ile beraber daha önce Project Condor kod adı ile bilinen Control serisinin yan oyunu FBC Firebreak'i resmi olarak duyurdu. Proje, Control oyunu içerisinde yer alan federal büroda geçiyor.
 
FBC: Firebreak işbirliği deneyimi sunuyor
 
 
 
FBC Firebreak detaylarına girecek olursak, öncelikle işbirliği modu ile beraber arkadaşlarınızı ilerleyebileceğiniz birinci şahıs nişancı deneyimini sunduğunu aktaralım. Açıklanan detaylara göre PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Oyunun PC sürümü Steam ve Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak. 2025 yılında çıkış yapması planlanan oyun, aynı zamanda PlayStation Plus ve Game Pass hizmetinde de ilk gün yer alacak.
 
FBC: Firebreak, dünya dışı güçlerin saldırısı altındaki gizemli bir federal kurumda geçiyor. Oyunda yanınıza arkadaşlarınızı davet edebiliyor ve işbirliği moduyla dünya dışı düşmanları ortadan kaldırmaya çalışıyorsunuz. Teşkilatın genel merkezi yıllardır süren kuşatma altında bulunuyor. Sizin de temel amacınız buraları düşmanlardan arındırmak ve binanın kontrolünü elinize almak.
 
Bir süredir geliştirme aşamasında bulunan ve Control evreninin önüne geçen bu yapım için yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Alan Wake 2'de Zorlananlar İçin Yardım Modu Yolda 18 Ekim Assassin's Creed Mirage Steam'de Çıktı: Başarımlar Mevcut 18 Ekim PlayStation Store'da Cadılar Bayramı İndirimi: Yüzde 90'a Varan Fırsat! 18 Ekim Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 18 Ekim Remedy Entertainment, Control Yan Oyunu FBC: Firebreak'i Duyurdu! Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler