Until Dawn Remake İçin İlk Güncelleme Performansı İyileştiriyor

13.10.2024 15:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony ve Ballistic Moon işbirliği kapsamında geliştirilen ve geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen Until Dawn’ın yeniden yapım sürümü, çıkışıyla beraber ne yazık ki isteneni veremedi. Steam platformunda 2.000'den biraz fazla eş zamanlı oyuncu sayısıyla Sony'nin en kötü çıkış yapan PC oyunlarından biri oldu. Şimdi ise oyun için yepyeni bir güncelleme yayınlandı.
 
Until Dawn Remake 1.05 güncelleme detayları
 
 
  
Oyunun çıkışıyla beraber birçok performans sorunu bulunuyordu ve oyuncular genel olarak oyunun donduğunu, bazı noktalarda takıldığını ve çöktüğünü belirtiyordu. Şimdi ise tüm bu sorunların üstesinden gelebilecek yeni bir performans yaması oyuna dahil edildi. Detaylara girecek olursak, öncelikle düşük donanımlara sahip PC'lerde oyunun artık daha iyi çalıştığını aktarmakta fayda var.
 
Yeni güncelleme sayesinde AMD FSR 3.1 Frame Generation teknoloji desteğini düzeltiliyor ve oyun içi film izlerken oluşan takılmalar çözülüyor. Bununla beraber siyah ekran ve FPS düşüşlerinin üstesinden geliniyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre 9. bölüm içerisinde yer alan ve kulübenin etrafında oluşan bir çökme hatası ortadan kaldırılıyor.
 
Güncelleme tamamen ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunuluyor. Dolayısıyla oyunu başlatırken otomatik olarak indirilecek ve kurulacak. Tüm yama notlarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves İçin 14. Sezon Yolda: Neler Sunuyor? 3 Saat önce The Spirit of the Samurai Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Mario and Luigi: Brothership İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce A Quiet Place: The Road Ahead'ın İlham Kaynağı Alien: Isolation'mış 6 Saat önce Until Dawn Remake İçin İlk Güncelleme Performansı İyileştiriyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler