Red Dead Redemption PC'nin 50 Dolar Satış Fiyatı Eleştiriliyor

12.10.2024 23:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulan Red Dead Redemption’ın PC sürümü, yenilenmiş grafikleri, ortamları ve çok daha fazlasıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oldukça eski bir yapıya sahip olmasına rağmen bu düzenlemelerin birçok oyuncu tarafından yeterli olmadığı vurgulanıyor. Bunun yanı sıra oyunun 50 dolarlık fiyat etiketine sahip olması bir hayli eleştirilmesine sebep oluyor.
 
Red Dead Redemption'ın PC sürümü için bu fiyat sizce uygun mu?
 
 
 
Red Dead Redemption serisinin ikinci oyunu bildiğiniz üzere şu anda PC platformunda yer alıyor ancak ilk oyun ilk kez PC oyuncularına sunulmaya hazırlanıyor. Bu sürümde sadece ana oyun değil aynı zamanda zombi temalı genişleme paketi Undead Nightmare de yer alıyor. Şu anda ön siparişleri açık olan oyun, Steam platformu üzerinden 50 dolarlık fiyat etiketine sahip durumda.
 
Diğer taraftan hala oyunları Türk Lirası ile satan Epic Games tarafına bakacak olursak, oyunun PC sürümünün 1.749 Türk lirasından satışta olduğunu aktarabiliyoruz. PC'ye özgü 4K çözünürlük de dahil olmak üzere geniş ekran desteği, tam klavye ve fare işlevselliği ve çok daha fazlası yer alıyor.
 
İlk etapta 2010 yılında piyasaya sürülen oyunun, yaklaşık 15 yıl sonra ilk kez PC sürümüne kavuşuyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'den Uyarı Mesajı: Oyun Değil Lisans Satıyoruz 2 Saat önce Red Dead Redemption PC'nin 50 Dolar Satış Fiyatı Eleştiriliyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Hogwarts Legacy Definitive Edition Geliştirilme Aşamasında 12 Ekim Tomb Raider Serisi 100 Milyon Satış Sayısını Aştı 12 Ekim Eski Disco Elysium Geliştiricileri Üç Farklı Bağımsız Stüdyo Kurdu 12 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler