Unknown Worlds, Subnautica 2'yi Duyurdu!

18.10.2024 13:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Unknown Worlds ve KRAFTON, Inc. büyük  beğeni toplayan açık denizlerde hayatta kalma serisinin yeni oyunu Subnautica 2'yi resmî olarak duyurdu. Sayısız gizem ve su altı harikasıyla dolu Subnautica 2, 2025 yılında Steam, Epic Games Store ve Windows Store üzerinden Erken Erişim’e, Xbox Game Pass aracılığıyla da Xbox Series X|S'e Önizleme’ye çıkacak.
 
Subnautica 2'de oyuncular, rengârenk biyomlar, tuhaf yaratıklar ve sırlarla dolu yepyeni bir okyanus diyarını keşfedecek. İster arkadaşlarıyla ister tek başlarına maceraya dalabilecek olan oyunseverler, çeşitli aletler üretecek, özel üsler inşa edecek ve kendi hayatta kalma hikâyelerini oluştururken bu sürükleyici, yabancı dünyanın derinliklerinde yol alacaklar.

Subnautica 2, oyunu birlikte deneyimlemek isteyenler için çok oyunculu co-op (iş birliği) modunu getiriyor. Oyun severler dört oyuncuya kadar birlikte okyanusun uçsuz bucaksız ortamlarını keşfedebilecek, aletler üretebilecek, üsler inşa edebilecek ve hem güzelliklerle hem de tehlikelerle dolu bir gezegenin zorluklarına birlikte göğüs gerebilecekler.
 
 

Serinin önceki oyunlarındaki sevilen özelliklerin üzerine Subnautica 2, oyun deneyimini her biri benzersiz yeni yaratıklar ve gizemlerle dolu, yükselen su altı uçurumlarından yemyeşil mercan tarlalarına uzanan yeni biyomlarla daha da derinleştirecek. Oyuncular derinlere daldıkça gezegenin kalbindeki sırları ortaya çıkaracaklar.

Erken Erişim boyunca kullanıcılar Subnautica 2'nin geleceğini şekillendirme şansına da sahip olacak. Oyun geliştikçe, oyuncu geri bildirimleri biyomlardan hikâye örgüsü oluşturmaya kadar her konuda geliştirici ekibe rehberlik edecek. Erken Erişim; Steam, Epic Games Store, Xbox Series X|S, Windows Store ve Xbox Game Pass'te yer alacak ve oyun severlere geliştirme yolculuğunun başından itibaren oyunun bir parçası olma fırsatı sunacak.
 
 
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce Remedy Entertainment, Control Yan Oyunu FBC: Firebreak'i Duyurdu! 1 Saat önce Bloober Team, Korku Oyunu Cronos: The New Dawn'ı Duyurdu 2 Saat önce Unknown Worlds, Subnautica 2'yi Duyurdu! Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. NBA 2K25: Gravity Ball Duyuruldu: İşte Tüm Detaylar 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler