STALKER 2: Heart of Chernobyl'den Yeni 8 Dakikalık Oynanış Videosu

17.10.2024 22:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Uzun süredir geliştirme aşamasında bulunan Stalker serisinin en yeni oyunu STALKER 2: Heart of Chornobyl için yepyeni bir oynanış videosu yayınlandı. YouTube platformu üzerinde yayınlanan 6 dakikalık video sayesinde oyunun nasıl bir yapıya ve atmosfere sahip olduğunu görebiliyoruz.
 
STALKER 2: Heart of Chernobyl için heyecan verici video
 
 
 
YouTube platformu üzerinde yer alan GAME ZONE adlı bir kanal, STALKER 2: Heart of Chornobyl’den 6 dakikalık yepyeni oynanış görüntülerini bizlere sundu. Bu video sayesinde oyunun grafiklerinin nasıl olduğunu görebiliyor, ortamların nasıl bir yapıya sahip olduğunu anlayabiliyor, hangi düşmanlarla karşı karşıya kalabileceğimizi kestirebiliyor ve çok daha fazla detayın sahibi olabiliyoruz.
 
Unreal Engine 5 desteğiyle geliştirme aşamasında bulunan oyun, Steam sayfasına göre tartışmalı koruma teknolojisi Denuvo’ya sahip olmayacak. Dinamik bir gece ve gündüz döngüsünün bulunduğu, aynı zamanda hava durumu sisteminin de yer aldığı yapımda gelişmiş bir yapay zeka sisteminin yer alacağı vurgulanıyor.
 
GSC GameWorld tarafından geliştirilen STALKER 2, 20 Kasım tarihinde piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
STALKER 2: Heart of Chernobyl'den Yeni 8 Dakikalık Oynanış Videosu Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Silent Hill 2 Remake Sabit Kameraya Sahip Olsaydı Nasıl Görünürdü? 17 Ekim Arma 4'ün 2027 Yılında Piyasaya Sürülmesi Hedefleniyor 17 Ekim Space Marine 2, 4.5 Milyon Oyuncuya Ulaştı 17 Ekim Silent Hill 2 Remake 1 Milyon Satış Sayısına Ulaştı! 17 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler