Space Marine 2 İçin Resmi 4K Doku Paketi Yayınlandı

19.10.2024 15:55 Mehmet Tandoğan

 
 
Saber Interactive tarafından biz oyun severlere sunulan nişancı aksiyon oyunu Warhammer 40K: Space Marine 2 için yepyeni bir doku paketi yayınlandı. Açıklanan bilgilere göre 90 GB boyutunda olan bu paket sayesinde oyunun tüm dokuları yükseltiliyor ve üst düzey bir kaliteye sahip olabiliyorsunuz.
 
Space Marine 2 artık yükseltilmiş dokulara sahip
 
 
 
Diğer modların aksine bu paket oyunun geliştiricisi tarafından bizlere sunuldu. Yani bir nevi resmi mod diyebiliriz. Bununla beraber oyunun sahipleri tamamen ücretsiz bir şekilde bu pakete ulaşabiliyor ve kolay bir şekilde kurabiliyor. Ancak boyutu biraz yüksek olduğundan bir süre beklemeniz gerekiyor. Tabii bu durum internetinizin hızına bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor.
 
Warhammer 40K: Space Marine 2, Saber Interactive'in tescilli oyun motoru tarafından destekleniyor. Bu oyun motoru en son World War Z’de kullanıldı. Diğer taraftan oyun çıkışı ile beraber ne yazık ki NVIDIA DLSS 3 veya AMD FSR 3.0 desteklerine sahip değil. Ancak ilerleyen süreçte bu desteklerin yeni bir güncelleme ile eklenmesi planlanıyor.
 
Dikkatinizi çektiyse resmi 4K doku paketine buradan indirebilir ve tek tıkla kurabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War Dizisi İçin Başa Dönüldü: Sıfırdan Yazılacak 4 Saat önce It Takes Two Stüdyosu Hazelight Yeni Oyunun İpuçlarını Verdi 7 Saat önce 2K, Kahraman Tabanlı Ücretsiz Nişancı Oyunu Project Ethos'u Duyurdu 7 Saat önce Space Marine 2 İçin Resmi 4K Doku Paketi Yayınlandı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Pirate Yakuza in Hawaii'nin Çıkış Tarihi Bir Hafta Öne Alındı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler