Arma 4'ün 2027 Yılında Piyasaya Sürülmesi Hedefleniyor

17.10.2024 21:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Bohemia Interactive tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan Arma serisinin en yeni oyunu Arma 4 için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Bildiğiniz üzere oyun 2022'den bu yana aktif bir şekilde geliştiriliyor ve şimdi ise 2027 yılında piyasaya sürülmesi hedefleniyor.
 
Arma 4' için beş yıllık bir geliştirme süresi düşünülüyor
 
 
 
Oyunun 2027 yılında çıkış yapmasının hedeflenmesiyle beraber toplamda 5 yıllık gibi bir geliştirme sürecinden bahsedebiliyoruz. Elbette bu en iyi ihtimal. Çnkü oyunun ertelenmesi veya daha ileri bir tarihe alınması gibi bir durum da söz konusu olabilir.
 
Kasım 2023 tarihinde Bohemia ekibi bildiğiniz üzere Arma Reforger'ı resmi olarak yayınladı. Bu Arma oyunu içerisinde 61 km karelik devasa bir alanı kaplayan iki adada mücadele edebiliyor ve savaşın bir parçası haline gelebiliyorsunuz. Soğuk Savaş dönemini yansıtan yapımda yoğun savaşlara katılabiliyor, çok oyunculu modlara dalış yapabiliyor ve kendinizi oyuna kaptırabiliyorsunuz.
 
Serinin en son çıkan oyunu Arma Reforger, Steam platformunda çoğunlukla olumlu etiketine sahip bir şekilde karşımıza çıkıyor. Oyun, çıkış yaptıktan sonra 12.000 eş zamanlı oyuncu sayısıyla ön plana çıkıyordu. Arma 3'ün ise 50.000 eş zamanlı oyuncu sayısı bulunuyordu. Dolayısıyla yeni bir oyuna göre düşük bir oyuncu sayısı diyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
STALKER 2: Heart of Chernobyl'den Yeni 8 Dakikalık Oynanış Videosu 17 Ekim Silent Hill 2 Remake Sabit Kameraya Sahip Olsaydı Nasıl Görünürdü? 17 Ekim Arma 4'ün 2027 Yılında Piyasaya Sürülmesi Hedefleniyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Space Marine 2, 4.5 Milyon Oyuncuya Ulaştı 17 Ekim Silent Hill 2 Remake 1 Milyon Satış Sayısına Ulaştı! 17 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler