Xbox Oyunları Artık Android Cihazlardan Satın Alınıp Oynanabilecek

11.10.2024 16:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft'un oyun bölümü Xbox, yepyeni bir hamle ile beraber oyuncuları sevindiren bir açıklamada bulundu. Ortaya çıkan bilgilere bakacak olursak artık Android cihaz kullanan Xbox oyuncuları yakında oyunları doğrudan resmi Xbox uygulamasından satın alabilecek ve oynayabilecek.
 
Xbox Başkanı Sarah Bond çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
Xbox Başkanı Sarah Bond, Google'ın Android pazarını rakiplerine açması gerektiğine dair bir mahkeme kararını gündeme getirdi ve Twitter platformunda bir gönderi yayınladı. Alınan bu mahkeme kararının, Xbox oyuncularının Android uygulamasından oyun satın alıp oynayabilmelerine olanak tanıyacağını belirtti.
 
Bond ek olarak şunları söyledi: “Mahkemenin Google'ın mobil mağazasını ABD'de açma kararı, bizlere daha fazla seçenek ve esneklik sağlayacak. Amacımız daha fazla oyuncunun daha fazla cihaz üzerinde oyunları oynamasını sağlamak. Bu nedenle Kasım ayından itibaren oyuncular Xbox oyunlarını doğrudan Android platformunda yer alan Xbox uygulamasından satın alabilecek ve oynayabilecek.”
 
Şu anda hangi oyunların Xbox uygulaması üzerinden erişilebilir olacağı veya özelliğin ABD dışındaki bölgelerde açılıp açılmayacağı henüz belli değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake, Concod'un Bile Gerisinde Kaldı 11 Ekim Xbox Oyunları Artık Android Cihazlardan Satın Alınıp Oynanabilecek Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. MechWarrior 5: Clans İlk Günden Xbox Game Pass'te Olacak 11 Ekim Tetris Forever İçerisinde Hangi Oyunlar Yer Alacak? 11 Ekim Splinter Cell Remake'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler