Space Marine 2, 4.5 Milyon Oyuncuya Ulaştı

17.10.2024 20:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Saber Interactive tarafından biz oyun severlere sunulan Warhammer serisinin en yeni oyunu Warhammer 40,000: Space Marine 2, bildiğiniz üzere yakın zamanda piyasaya sürüldü. Oyunun çıkış yapmasının ardından şu ana kadar 4,5 milyon oyuncu sayısına ulaştığı bildiriliyor.
 
Space Marine 2 oyuncular tarafından bir hayli sevildi
 
 
 
Warhammer 40,000: Space Marine 2 çıkışı ile beraber hem eleştirmenlerin hem de oyuncuların bir hayli beğenisini kazandı. Son yapılan açıklamaya göre oyun, dünya çapında piyasaya sürülmesinden iki gün sonra 2 milyon oyuncuya ulaştı. Şimdi ise 4,5 milyon oyuncu sayısını aşmış durumda.
 
Üçüncü şahıs nişancı aksiyon deneyimini bizlere sunan yapım, 2024 yılı içerisinde Avrupa'nın en iyi çıkış yapan ikinci oyunu oldu. Ayrıca Warhammer serisinin Steam'deki en yüksek eş zamanlı oyuncu rekorunu kırdı. Oyun, 9 Eylül tarihinde 225.690 eş zamanlı oyuncu sayısı ile ön plana çıktı.
 
Oyunun yayıncılığını üstlenen Focus Entertainment, bu başarının ardından yayınladığı yeni bir gönderide bunun sadece bir başlangıç olduğunu vurguladı. Aynı zamanda bir devam oyunu ve DLC fikirleri üzerinde de tartıştıklarını bildirdi.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
STALKER 2: Heart of Chernobyl'den Yeni 8 Dakikalık Oynanış Videosu 17 Ekim Silent Hill 2 Remake Sabit Kameraya Sahip Olsaydı Nasıl Görünürdü? 17 Ekim Arma 4'ün 2027 Yılında Piyasaya Sürülmesi Hedefleniyor 17 Ekim Space Marine 2, 4.5 Milyon Oyuncuya Ulaştı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Silent Hill 2 Remake 1 Milyon Satış Sayısına Ulaştı! 17 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler