TRON: Catalyst Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Detaylar

15.10.2024 15:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Devolver Digital stüdyosu Big Fan Games ile Bithell Games, Disney'in TRON serisine yeni bir eklemeyi duyurdu. TRON: Catalyst adıyla karşımıza çıkmayı hazırlanan yeni oyun, açıklanan detaylara göre Xbox Series X/S, PS5, PC ve Nintendo Switch platformunda piyasaya sürülecek.
 
TRON: Catalyst izometrik bir aksiyon deneyimi sunacak
 
 
 
TRON: Catalyst içerisinde oyuncular dehşet verici düşman program ordularıyla yüzleşmeye çalışacak ve Exo adlı bir karakteri kontrol edecek. Geçtiğimiz yılki TRON: Identity'yi oynayanlar için oyunun atmosferi ve ortamları tanıdık gelebilir. Ancak oynanış bu sefer daha çok izometrik bir aksiyon sistemine dönüşmüş durumda.
 
TRON: Catalyst, oyuncuları Disney'in TRON dünyasının içine yeniden çekerek Bithell Games'in (Thomas Was Alone, Subsurface Circular, TRON: Identity) özenle kurgulanmış son hikayesinde birden fazla rakip grubun savaşına dâhil ediyor. Hikaye odaklı yepyeni bir izometrik aksiyon-macera oyunu olan TRON: Catalyst, TRON: Identity'de oyuncularla buluşan Arq Ağı'nın (Arq Grid) derin ve kapsamlı mekânlarında geçiyor.
 
Açıklanan detaylara göre oyun 2025 yılı içerisinde piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Son olarak oyunun duyuru fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lies of P, Playstation 5 Pro Enhanced Sürümüne Sahip Olacak 18 Sn önce Call of Duty: Black Ops 6'nın Dosya Boyutu Ortaya Çıktı 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin DreamPunk Modu Oyuna Gerçekçi Hava Katıyor 3 Saat önce Space Marine 2 İçin PvEvP Mod Desteği Planlanmıyor 4 Saat önce TRON: Catalyst Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Detaylar Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler