Xbox Partner Preview Sunumu Duyuruldu: Ne Zaman ve Nasıl İzlenir?

14.10.2024 23:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft Gaming tarafından yapılan yeni bir açıklama ile beraber Xbox Partner sunumu resmi olarak duyuruldu. Detaylara bakacak olursak etkinliğin 17 Ekim Türkiye saati ile 20.00'de gerçekleştirileceğini aktarabiliyoruz.
 
Xbox Partner Preview sunumu 25 dakika sürecek
 
 
 
Daha fazla detaya gelecek olursak, 25 dakikalık sürecek olan etkinliği YouTube ve Twitch üzerinden izleyebileceksiniz. Bununla beraber yayın içerisinde Alan Wake II indirilebilir içeriği “The Lake House”un oynanışına ilk bakış, Like A Dragon: Pirate Yakuza için yeni bir fragman da dahil olmak üzere bir düzineden fazla yeni video yer alacak.
 
Ayrıca sunum dahilinde Wuchang: Fallen Feathers'daki birden fazla boss'a ilk bakışlar atılacak ve birden fazla yeni oyun tanıtımı da yapılacak. Diğer taraftan Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti Game Pass'e gelecek oyunlara da yer verilecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Next Fest Başladı: Binlerce Demoya Ücretsiz Erişebiliyorsunuz 14 Ekim Xbox Partner Preview Sunumu Duyuruldu: Ne Zaman ve Nasıl İzlenir? Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Mod Angela ve Maria Karakterlerini İyileştiriyor 14 Ekim Red Dead Redemption Remaster PC İle PS5 Grafik Karşılaştırması 14 Ekim A Quiet Place: The Road Ahead, 8-12 Saat Uzunluğunda Olacak 14 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler