Sea of Thieves İçin 14. Sezon Yolda: Neler Sunuyor?

13.10.2024 19:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Rare ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan korsan temalı açık dünya aksiyon macera oyunu Sea of Thieves için yeni sezon yolda. 14. sezon olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan yeni güncelleme ve içerik oyuncuları memnun etmek istiyor.
 
Sea of Thieves için gizlilik odaklı mekanikler geliyor
 
 
 
Making Mischief adlı yeni fragmanın yayınlanmasının ardından 17 Ekim tarihinde gelecek olan oyunun yeni sezonu için bekleyiş sürüyor. Oyun içerisinde yeni sezonla beraber gizlilik odaklı oynanış elementlerinin bizlere sunulacağını aktarabiliyoruz. Bu kapsamda gemilerin yanlarına (korkuluklarına) doğru asılabiliyor ve Metal Gear Solid tarzında gizlice dolaşmak için varil ve hazine sandıkları gibi çevre unsurlarını kullanabiliyoruz.
 
PvE odaklı modlar içerisinde gizlilik durumu elbette üst seviyeye ulaşacak çünkü bununla beraber daha az oranda fark edileceğiz. Yeni sezon sadece bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda yeni silahlar, düşmanları uyutma sistemi, zehirleme mekaniği ve hatta düşmanların dikkatini dağıtmak ve sahte sesler üretmek adına Blow Dart Gun geliyor.
 
Sea of Thieves’in 14. sezonu yukarıda bahsettiğimiz gibi 17 Ekim tarihinde geliyor. Öte yandan oyun şu anda Xbox One, Xbox Series X/S, PC ve PS5 için mevcut durumda.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves İçin 14. Sezon Yolda: Neler Sunuyor? Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. The Spirit of the Samurai Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Mario and Luigi: Brothership İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce A Quiet Place: The Road Ahead'ın İlham Kaynağı Alien: Isolation'mış 6 Saat önce Until Dawn Remake İçin İlk Güncelleme Performansı İyileştiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler