A Quiet Place: The Road Ahead, 8-12 Saat Uzunluğunda Olacak

14.10.2024 14:55 Mehmet Tandoğan

 
 
Bir süredir tanıtımı yapılan ve dikkat çekici korku gerilim içeriğini bünyesinde barındıracak olan A Quiet Place: The Road Ahead için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Çıkmasına günler kala yapımcı Alessio Alfonsi, yaptığı yeni bir röportajla oyunun 8-12 saatlik bir uzunluğa sahip olacağına aktardı.
 
A Quiet Place: The Road Ahead korku ve gerilim severlere geliyor
 
 
 
GamingBolt ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Alfonsi, oyunu hangi zorluk seviyesinde oynadığınıza bağlı olarak ve aynı zamanda %100 tamamlamak için 8 ila 12 saatlik bir süre harcamanız gerektiğini vurguladı. Bununla beraber isteğe bağlı görevlerin de olacağını belirtti.
 
Doğrudan film serisinden ilham alan A Quiet Place: The Road Ahead, geçtiğimiz gün yayınladığımız haberde belirttiğimiz gibi 2014 yılında piyasaya sürülen klasik korku oyunu Alien: Isolation'dan da esinlenmiş durumda. Yapım içerisinde yaratıklara ve canavarlara karşı gelemiyor, onlardan sadece saklanmak durumunda kalıyor ve gerilimi hat safhada hissedebiliyoruz.
 
Bunun dışında oyun PlayStation 5 ve Xbox Series X'te hem 4K hem de 60 FPS modlarına sahip olacak. Beklenen oyunlar arasında A Quiet Place: The Road Ahead, 17 Ekim tarihinde PS5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürülecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
A Quiet Place: The Road Ahead, 8-12 Saat Uzunluğunda Olacak Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Astro Bot Son 10 Yılın En İyi Platform Oyunlarından Biri Oldu 6 Saat önce Xbox Partner Etkinliği Yakında Duyurulabilir: Oyunlardan Yeni Haberler 7 Saat önce Epic Games'in Sunduğu Ücretsiz Oyunları Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 8 Saat önce Sea of Thieves İçin 14. Sezon Yolda: Neler Sunuyor? 13 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler