Cyberpunk 2077 İçin DreamPunk Modu Oyuna Gerçekçi Hava Katıyor

15.10.2024 17:22 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt Red tarafından biz oyun severlere sunulan Cyberpunk 2077 için yeni destekler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bildiğiniz üzere oyun yakın zamanda yayınlanan Phantom Liberty genişlemesindeki geliştirmelerin yanı sıra Path Tracing ve DLSS gibi teknoloji destekleriyle karşımıza çıkıyor. Path Tracing desteğiyle oyun gerçekten de üst düzey bir görselliğe kavuştu. Şimdi ise yeni bir mod bu gerçekçiliği daha da yukarılara taşıyor.
 
Cyberpunk 2077 için muhteşem bir mod 
 
 
 
Cyberpunk 2077 için mod toplulukları yeni projeler geliştirmeye devam ediyor. Şimdi ise DreamPunk adlı bir mod, oyunu gerçekten de üst seviyelere çıkarıyor. Yayınlanan yeni videoya bakacak olursak aydınlatma sisteminin, renk uyumunun, çevrede detaylarının, araç sistemlerinin ve çok daha fazlasının oldukça gerçeğe yakın olduğunu vurgulayabiliyoruz.
 
Fotogerçekçi bir yapıyla bizlere sunulan videoya bakacak olursak, özellikle araçların ve motor ile ilerlediğimiz kısımların dikkat çekici olduğunu aktarabiliyoruz. NextGen Dreams tarafından geliştirilen bu mod sayesinde oyun, gerçeğe en yakın şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Ortaya çıkan bilgilere bakacak olursak videonun 60 fps'lik bir oyun deneyiminden alındığı belirtiliyor ve aynı zamanda Frame Generation desteğinin de etkin olduğu varsayılıyor. Bu gerçekçi görüntülere aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lies of P, Playstation 5 Pro Enhanced Sürümüne Sahip Olacak 9 Dk önce Call of Duty: Black Ops 6'nın Dosya Boyutu Ortaya Çıktı 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin DreamPunk Modu Oyuna Gerçekçi Hava Katıyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Space Marine 2 İçin PvEvP Mod Desteği Planlanmıyor 4 Saat önce TRON: Catalyst Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Detaylar 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler