Mario and Luigi: Brothership İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

13.10.2024 19:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Super Mario RPG ve Paper Mario: The Thousand-Year Door'un yeniden yapım sürümlerinin ardından Mario hayranları için yepyeni bir oyun yolda. Nintendo tarafından piyasaya sürülecek olan Mario and Luigi: Brothership için yepyeni bir fragman yayınlanmış durumda. Bu fragman içerisinde oyunun oynanışı, içerikleri ve çok daha fazlası yer alıyor.
 
Mario and Luigi: Brothership sıra tabanlı deneyim sunuyor
 
 
 
Nintendo Life tarafından yayınlanan video içerisinde, önümüzdeki ay piyasaya sürülecek olan oyunun sıra tabanlı dövüş sistemi ortaya çıkıyor. Gerçek zamanlı öğelerin de içinde bulunduğu yapımda, oyundan 15 dakikalık kesit bizlere sunuluyor. Farklı saldırılarla ve stratejilerle ön plana çıkmaya hazırlandığımız oyunda yapacağımız her bir hamle oldukça önem arz ediyor.
 
Oyunda sadece aksiyona değil aynı zamanda keşif unsurlarına da bir bakış atılıyor. Etrafı keşfedebiliyor, çeşitli karakterlere bakışlar sunuluyor, bulmacalar çözebiliyor ve çok daha fazla detayla karşı karşıya kalabiliyoruz.
 
Mario and Luigi: Brothership açıklanan detaylara göre 7 Kasım tarihinde Nintendo Switch için piyasaya sürülecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves İçin 14. Sezon Yolda: Neler Sunuyor? 13 Ekim The Spirit of the Samurai Çıkış Tarihi Açıklandı 13 Ekim Mario and Luigi: Brothership İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. A Quiet Place: The Road Ahead'ın İlham Kaynağı Alien: Isolation'mış 13 Ekim Until Dawn Remake İçin İlk Güncelleme Performansı İyileştiriyor 13 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler