It Takes Two Stüdyosu Hazelight Yeni Oyunun İpuçlarını Verdi

19.10.2024 16:31 Mehmet Tandoğan

 
 
It Takes Two stüdyosu Hazelight, Electronic Arts'ın EA Origin etiketiyle yayınlanacak yeni bir co-op oyunun ipuçlarını verdi. Stüdyo içerisinde yer alan yaratıcı yönetmen Josef Fares, Twitter platformunda paylaştığı yeni bir gönderi ile bir sonraki oyun hakkında çok fazla soru aldıklarını aktardı.
 
Bir sonraki oyun co-op yapıya sahip olacak 
 
 
 
Josef Fares yaptığı açıklamayla beraber yakında yepyeni bir IP sunacaklarını ve bunu oyunculara duyurmak için sabırsızlandıklarını belirtti. Yaratıcı yönetmen tarafından yayınlanan gönderi, resmi Hazelight tarafından alıntılandı ve alıntı içerisinde bir görsel ortaya çıktı. Bu görsele bakacak olursak yeni IP yazısı, üst taraftaki küçük bir kağıt parçasında co-op ibaresi ve çok daha fazlası yer alıyor.
 
Hazelight bu haftanın başlarında en son oyunu It Takes Two'nun 20 milyondan fazla adet sattığını doğruladı. Stüdyonun kurucusu Josef Fares, 2022 yılında VGC ile yaptığı bir röportajda stüdyonun bir sonraki oyunundan bahsetmişti. Şimdi ise biraz daha somut bilgilere sahip olabiliyoruz.
 
Geliştirici ekibin daha önce çıkarmış olduğu oyunlara bakacak olursak, It Takes Two ve A Way Out projeleri yalnızca 2 kişiyle oynanıyor ve tek oyunculu modu bulunmuyor. Bir sonraki projenin de aynı yapıyı benimseyeceği bildiriliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War Dizisi İçin Başa Dönüldü: Sıfırdan Yazılacak 9 Dk önce It Takes Two Stüdyosu Hazelight Yeni Oyunun İpuçlarını Verdi Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. 2K, Kahraman Tabanlı Ücretsiz Nişancı Oyunu Project Ethos'u Duyurdu 3 Saat önce Space Marine 2 İçin Resmi 4K Doku Paketi Yayınlandı 4 Saat önce Pirate Yakuza in Hawaii'nin Çıkış Tarihi Bir Hafta Öne Alındı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler