Diablo 4: Vessel of Hatred Çıktı: Karışık Etiketine Sahip

10.10.2024 14:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard Entertainment tarafından oyunculara sunulan izometrik açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Diablo 4 için geçtiğimiz günlerde yepyeni bir genişleme paketi yayınlandı. Oyunun ilk DLC içeriği olan Vessel of Hatred, eleştirmenler tarafından beğenilse de Steam platformunda karışık etiketine sahip bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
Vessel of Hatred yeni içerikleri oyunculara sunuyor 
 
 
 
Diablo 4'ün ilk genişlemesi olan Vessel of Hatred için geçtiğimiz gün yepyeni bir fragman yayınlandı. Bu fragmanda eleştirmenlerden gelen övgüler doğrudan bizlere sunuldu ve aynı zamanda ek paketin heyecanını biraz da olsa arttırdı.
 
Vessel of Hatred genişlemesinin içeriğine bakacak olursak, oyuna yepyeni bir sınıfın, haritanın, hikaye/oyun sonu içeriğinin ve çok daha fazlasının eklendiğini söyleyebiliyoruz. Ayrıca genişlemenin yanı sıra Season of Hatred Rising adlı yeni sezon içeriğinin de kullanıcılara sunulduğunu aktarmakta fayda var. Bu içerik güncellemesi yeni zorluk seviyelerini, yenilenmiş ilerleme sistemini ve daha fazlasını oyuna dahil ediyor.
 
Diablo 4 genişleme paketi şu anda Steam platformunda 40 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Temel oyun ise Xbox Series X/S, PS5, Xbox One, PS4 ve PC'de mevcut. Son olarak yakın zamanda tanıtılan PlayStation 5 Pro konsolunda da Diablo 4’ün yer alması bekleniyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'a Ekim Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Diablo 4: Vessel of Hatred Çıktı: Karışık Etiketine Sahip Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. A Quiet Place: The Road Ahead'da Gürültü Algılama Sistemi Yer Alacak 2 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6'nın Yeni Fragmanı Hikaye Modunu Tanıtıyor 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Denuvo Korumasına Sahip Olabilir 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler