Amazon'un Sunduğu Throne and Liberty Üç Milyon Oyuncuya Ulaştı

08.10.2024 20:29 Mehmet Tandoğan

 
 
World of Warcraft ve Final Fantasy 14 gibi oyunların MMORPG türü üzerindeki etkisi göz önüne alındığında, önümüzdeki süreçte bu türe sahip projelerin sayısının artacağını söyleyebiliyoruz. İşte bu noktada Amazon Games ve NCSoft'un işbirliği kapsamında piyasaya sürülen Throne and Liberty karşımıza çıkıyor.
 
Throne and Liberty'nin kemik oyuncu kitlesi oluşuyor
 
 
 
Throne and Liberty, bildiğiniz üzere bu ayın başlarında PC ve konsollar için piyasaya sürüldü ve tamamen oynaması ücretsiz bir şekilde piyasadaki yerini aldı. MMORPG türündeki bu oyun, şu anda halihazırda sağlıklı bir oyuncu kitlesine ulaştı. Açıklanan detaylara bakacak olursak ilk haftasında tüm platformlarda 3 milyon oyuncuyu geçti ve toplamda 24 milyon saatten fazla oynandığı aktarıldı.
 
Daha fazla detaya girecek olursak Throne and Liberty canlı yayın platformu Twitch'te şu ana kadar toplamda 11 milyon saatten fazla izlendi. Platformlara özel sayılar mevcut olmasa da SteamDB'ye göre hafta sonu Steam'de eş zamanlı 336.000 oyuncuya ulaştı.
 
Amazon Games Başkan Yardımcısı Christoph Hartmann "Throne and Liberty'yi dünyanın dört bir yanındaki oyunculara ulaştırmak için NCSoft ile işbirliği kurmak bizim için büyük bir girişim." dedi. Throne and Liberty şu anda PC, PS5 ve Xbox Series X/S'te mevcut.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Serisinin Yeni Oyunu Pathologic 3 Duyuruldu 2 Saat önce Overwatch 2'nin Yeni Sezonu 15 Ekim'de Başlıyor: İşte Detaylar 3 Saat önce Amazon'un Sunduğu Throne and Liberty Üç Milyon Oyuncuya Ulaştı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Beklenen Oldu: Red Dead Redemption PC'ye Geliyor! 3 Saat önce Ubisoft Satın Alınma Tekliflerini Değerlendirdiğini Açıkladı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler