Halo Infinite İçin Resmi Üçüncü Şahıs Modu Geliyor

06.10.2024 14:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft ve 343 Industries tarafından piyasaya sürülen Halo Infinite yeni bir kamera bakış açısına kavuşmaya hazırlanıyor. Oyun bildiğiniz üzere birinci şahıs kamera bakış açısıyla oynanıyor. Ancak açıklanan detaylara göre Kasım ayında resmi olarak üçüncü şahıs kamera bakış açısına sahip olmayı bekliyor.
 
Halo Infinite için sezonluk destek bu yılın başlarında sona erdi
 
 
 
Destek stüdyosu SkyBox Labs ile işbirliği içinde geliştirilen Halo Infinite'in üçüncü şahıs modu başlangıçta PvE modu Firefight ile sınırlı olacak. Ancak 343 Industries, PvP çok oyunculu ve Forge'un da ileride yeni kamera bakış açısına sahip olacağını doğruladı.
 
343 Industries diğer taraftan Halo Infinite'in üçüncü şahıs modunun nasıl görüneceğine dair kısa bir oynanış fragmanı yayınladı. Bu içeriğe aşağıdan ulaşabilirsiniz. Halo Infinite şu anda Xbox Series X/S, Xbox One ve PC'de mevcut.
 
Son olarak oyunun sezonluk desteği bu yılın başlarında sona erdi. Şimdi ise böyle bir kamera bakış açısının eklenmesi oynayanları heyecanlandırabilir.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Halo Infinite İçin Resmi Üçüncü Şahıs Modu Geliyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Riot, Valorant Evrenine Yeni Oynanabilir Deneyimler Getirecek 3 Saat önce Metal Gear Solid Delta'nın Zorluğu Kamera Açısına Göre Değişecek 3 Saat önce NewGamePlus: The Day Before Geliştiricisi Yeni Oyun İçin Para İstiyor 4 Saat önce Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler