1 Aylık PC Game Pass Aboneliğinde Kaçırılmayacak Fırsat: 5 TL!

16.11.2023 12:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti Game Pass kapsamında şu anda güzel bir fırsat bulunuyor. Her ay yeni oyunların eklendiği ve tek seferlik ücretle bir ay boyunca geniş bir kütüphaneye eriştiğimiz hizmetin 1 Aylık PC Game Pass aboneliği sadece 5.90 TL.
 
Tek seferlik geçerli 
 
 
 
Game Pass hizmetinde farklı farklı abonelik seçenekleri yer alıyor. Xbox Game Pass ile konsolda oyunlara erişebilirken PC Game Pass tarafında PC oyunlarına ulaşabiliyorsunuz. Bunun dışında Ultimate seçeneğiyle her iki platformdaki oyunları deneyebiliyorsunuz. Ancak şu anda PC tarafında kaçırılmayacak bir fırsat bulunuyor.
 
5.90 TL'lik bu seçenek tek seferlik olarak karşımıza çıkıyor. Normal fiyatı 159 TL olan bu seçeneği bu sayede deneme şansı elde edebiliyorsunuz. 
 
Öte yandan 30 Kasım tarihinde birçok oyun kütüphaneden ayrılmayı bekliyor. Bu oyunlar arasında;
 
- Grid (Konsol)
- Battlefield: Bad Company (Konsol)
- Battlefield 1943 (Konsol)
- Anvil (Bulut, Konsol ve PC)
- Battlefield: Bad Company 2 (Konsol ve PC)
- Eastward (Bulut, Konsol ve PC)
- Disc Room (Bulut, Konsol ve PC)
 
yer alıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Game Pass Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 3 Dk önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler