1 Dolara Hitman: Absolution Satın Almak İster misiniz?

28.08.2015 20:50 Ömür Gencer


      Hitman serisinin başarılı üyelerinden Hitman: Absolution'ı oldukça uygun bir fiyata sahip olmak ister misiniz? Bir yardım kuruluşu, en az 1 dolar bağış yapan tüm oyunculara Hitman: Absolution'ın Steam kodunu hediye ediyor.
 
     GameChanger, kanser araştırmaları üzerine kurulan bir yardım kurumu. Bu kampanya dahilinde daha fazla bağış da yapabiliyorsunuz ancak 1 dolar bağışlamanız Hitman: Absolution kodu almanıza yetiyor. En çok bağış yapan kişinin Xbox One veya PlayStation 4 alacağını belirtelim. 
 
      GameChanger, PAX etkinliğinde de oyuncuların karşısına çıkacak. Bu etkinlikte yardım kuruluşu kansere farkındalık yaratmak için isteyenlerin saçını sıfıra vuracak. Saçını kestiren her bir oyuncu için Square Enix, bu yardım kuruluşuna 47 dolar bağışlayacak.
 
      Bahsettiğimiz kampanya sayfasına buradan ulaşarak hem yardım kuruluşuna bağışta bulunabilir hem de Hitman: Absolution'a sahip olabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler