"2011, 2007'den Bu Yana Oyunlar İçin En İyi Yıldı"

İşte güzel bir manzara !
25.12.2011 00:10 Talha Aynacı

 
    Ken Levine 2007'den bu yana oyunların en iyi yılını 2011'de yaşadığını dile getirdi. Endüstri için gurur duyulması gereken bir yılı geride bıraktıklarını açıklayan Levine, ayrıca oyun oynamak için her zaman kendine vakit ayırdığının da altını çizdi:
 
"Oyunlar için her zaman vaktim vardır. Bu önemli çünkü bir oyun yapımcısı olarak oyun oynamaya vakit ayırmıyorsan bu iyi oyun yapmak adına yeteneklerini kısıtladığın anlamına gelir. Oldukça ilgi çekici bir yılı geride bırakıyoruz. Bunu sadece 2007 yılında Bioshock çıktığı için söylemiyorum. O yıl Portal gibi pek çok önemli yapımlar çıkmıştı. O zamandan bu yana en iyi seneyi yaşadık.  Oynadığım pek çok oyun oldu. Şu sıralar daha çok oynuyorum çünkü keyif veren bir sürü yapım var. Bu yıl Uncharted ekibinin gurur duyması gereken bir yıl. Bu yıl Epic'in gurur duyması gereken bir yıl. Bu yıl Call of Duty ekibinin gurur duyması gereken bir yıl. Bu yıl herkesin gurur duyması gereken bir yıl çünkü uzun zamandır endüstriden böylesi kaliteli yapımlar gelmemişti."
 
    Tabii ya ! Portal 2, Uncharted 3, Deus Ex: Human Revolution, Skyward Sword, Batman: Arkham City, Gears of War 3, Modern Warfare 3, Battlefield 3 ve Levine'in favorisi: Skyrim'in de dahil olduğu pek çok oyun bu senenin takvim yapraklarında yer etti.
 
    2007 yılına dönecek olursak, Levine'in ne kadar haklı olduğunu göreceğiz. Zira o yıl büyük ses getiren Call of Duy 4: Modern Warfare,  Bungie'nin 10 küsür milyon satan devam oyunu Halo 3 ve yıllar sonra Super Mario 64 ayarında bir eğlenceyle Super Mario Galaxy ve yeni IP'ler olarak Valve'in bulmaca dehası Portal, Bioware'in yeni nesil RPG'si Mass Effect ve tabii ki Ken Levine imzalı Bioshock raflarda yer etmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler