2016 Yapımı Ghostbusters'ın Yazarından Yeni Bir Haunted Mansion Filmi Geliyor

01.09.2020 11:58 Özgür Eroğlu

 
Yönetmenliğini Rob Minkoff'un yaptığı, senaristliğini ise David Berenbaum'un yaptığı, başrollerinde Eddie Murphy, Marsha Thomason, Jennifer Tilly gibi isimlerin olduğu 2003 yapımı korku-komedi filmi Haunted Mansion, yani Perili Köşk isimli filmin yenisi geliyor. 
 
The Hollywood Reporter'ın haberine göre yeni filmin başındaki isim 2016 yapımı Ghostbusters'ın yazarı olan Kate Dipold olacak. Kate Dipold, bu proje için Disney ile birlikte çalışacak. 
 
Ne yazık ki proje ile ilgili daha fazla bilgi bulunmuyor. Ancak Kate Dipold'un diğer projelerine bakıldığı zaman bu projede kadın karakterlerin ağırlıklı olduğu bir film görebiliriz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler