2020'de de Yeni Bir Call of Duty Oyunu Geleceği Onaylandı

07.02.2020 01:38 Özgür Eroğlu

 
 
Her yıl düzenli olarak yayınlanan Call of Duty serisinin yeni oyunu bu yıl da çıkacak. Activision Blizzard bu yıl da yeni bir Call of Duty göreceğimizi onayladı ancak oyunun ismi ile ilgili bir şey paylaşmadı.
 
Oyunun tam ismini paylaşmadığı gibi hangi stüdyonun yapacağını ya da yaptığını da açıklamadı. Ancak ilginç olan şu ki 2020 yılında çıkacak Call of Duty'nin 2019 yılında çıkan Call of Duty Modern Warfare kadar iyi satmayacağını düşündüklerini söyledi.
 
Yeni oyun yine 1 Ekim - 31 Aralık tarihleri arasında çıkış yapacak. Call of Duty serisinin son oyunu Call of Duty Modern Warfare 24 Ekim 2019'da yayınlanmıştı ve son oyunlara göre daha çok beğenilmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler