9 Mart'a Kadar Mortal Kombat 11'i Ücretsiz Deneyebilirsiniz.

06.03.2020 01:25 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Warner Bros Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise NetherRealm Studios'un yaptığı dövüş oyunu Mortal Kombat 11'i bu hafta sonu ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Ücretsiz deneme sürümü sadece PlayStation 4 ve Xbox One'da erişilebilir durumda.
 
Deneme sürümünde, oyunun hikaye modundaki ilk iki bölümü ve tüm çok oyunculu modları deneyebilirsiniz. Deneme sürümü şu andan itibaren 9 Mart'a kadar erişilebilir olacak.
 
Aynı zamanda Mortal Kombat 11, güzel de bir indirime girmiş durumda. Xbox Mağazası'nda 168,00 TL, PlayStation Mağazası'nda 293,00 TL ancak PS Plus üyeleri için ekstra %30 indirim bulunuyor ve oyun Steam'de de 40,80 TL'ye satılıyor.
 
Ayrıca oyunun yeni karakteri Spawn'ın ilk oynanış videosu 8 Mart'ta yayınlanacak. Oyuna 17 Mart'ta eklenecek. Geçtiğimiz aylarda da oyuna The Joker eklenmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024 İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Dk önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 29 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler