AC: Revelations'dan Bol Kanlı Multiplayer Videosu!

Sabırsızlık gün geçtikçe artıyor.
21.09.2011 22:55 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz günlerde PSN'e özel betası yapılan Assassin's Creed: Revelations'dan, ünlü oyun sitesi Gamespot'a özel, bol kanlı bir video yayınlandı.
 
     Tamamen oyun içi görüntülerden oluşan video, oyunun çoklu oyunculu kısmına yönelik olarak tasarlanmış. Oyunun bu videosunda, düello sonrası kaybeden tarafın çığlıkları bizlere eşlik ediyor. Revelations'un geçeceği şehirlerden İstanbul da, videoda yüzünü bizlere gösteriyor. Ayrıca yayınlanan videoda, silah çeşitliliğinin az da olsa arttırıldığını görebiliyoruz.
 
     Yayınlanan videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Beta izlenimlerimizi okumak için ise burayatıklayabilirsiniz . AC: Revelations, 18 Kasım'da PC, PS3 ve X360 için çıkışını yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 1 Saat önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 2 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 7 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler