AC: Revelations'ın Ön-Alımına Altair Elbisesi

Altair'in elbisesi hiç kuşkusuz Ezio'ya farklı bir hava katacaktır
15.10.2011 20:33 Alkan Adakaner


       Assassin's Creed serisinin en çok ön planda çıkan karakteri her ne kadar Ezio olsa da (ne de olsa bu kahraman olacağı 3. oyun) ilk oyunumuzun kahramanı Altair de serinin hayranları tarafından çok seviliyor. Zaten Revelations'ta da onunla ilgili önemli bilgilere ulaşacağız.
 
     Peki Assaasin's Creed: Revelations'ı Altair'in elbisesi ile oynamak ister miydiniz? Amazon Almanya oyunun ön-alımını yapanlara Altair'in elbisesini hediye ediyor.  Kim bilir belki ileride bu elbiseye farklı yollardan da ulaşabiliriz.
 
      15 Kasım'da Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan Assassin's Creed: Revelations'ın PC sürümü ise 29 Kasım'da raflardaki yerini alacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler