AC: Revelations'ta Defans Zamanı (Video)

Ezio bu sefer çok daha kıdemli bir suikastçi
28.10.2011 17:29 Ersin Kılıç


     Ezio'nun İstanbul macerası önümüzdeki ay evlerimizi şenlendirecek. Assassin's Creed: Revelations'un çıkış tarihi yaklaştıkça da oyun hakkında yeni videolar da gelmeye devam ediyor.
 
     Oyunda her ne kadar suikastçileri kontrol etsek te serinin hemen hemen her oyunun da büyük mücadelelere girdiğimiz anlarla da karşılaşıyoruz. Anlaşılan AC: Revelations'ta bu sahnelerle daha çok karşılaşacağız. Çünkü bu yeni video tam da bu anlarda kullanacağımız bir özellik olmuş.
 
     Yusuf Azim ile Ezio arasındaki sohbet ile açılışını yapan bu videoda Ezio, İstanbul'a gelmenin kendisi için bir onur olduğunu belirtiyor. Tam bu anda ise gelen haberle tapınakçıların saldırısına karşı koymak üzere yola koyuluyoruz. İşte oyunun yeni özelliklerinden birisi de tam da bu anda devreye giriyor.
 
     Daha önceki oyunlarda bir el hareketimiz ile suikastçilerimizden yardım alabiliyorken, yeni oyunda ise savunma anlarında suikastçilerimizi savaş alanına konumlandırabileceğiz. Hatta düşmanın geliş yönüne göre onların önüne küçük bir engel dahi koyabiliyorsunuz. Assassin's Creed: Revelations'un bu savunma sistemi videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler