AC: Revelations'tan Yeni Görsel, Video ve Bilgiler

- İstanbul, sen mi büyüksün, ben mi?...
26.05.2011 20:21 Levent Polater

 
    Ubisoft, Assassin’s Creed Revelations'ın tanıtımını ve reklamını yapma konusunda varını yoğunu ortaya koyuyor. Neredeyse oyun ile ilgili her gün yeni bilgi alıyoruz. Tabii ki şikayet etmiyorum, umarım oyun çıkana dek böyle de devam eder. 
 
    Assassin's Creed: Revelations için bugün yine önemli bir gün. Çünkü oyun ile ilgili istediğiniz nesnelerin üçü de verildi. Ekran görüntüsü, yeni video ve yeni bilgiler, hepsi burada. İşte başlıyoruz, sıkı durun.
 
    Altair'in izlerini takip eden yaşlı Ezio Auditore'yi kontrol edeceğimiz Assassin’s Creed Revelations ile Constantinople'yi (Eski İstanbul, tartışma yok lütfen) ziyaret edeceğimizi bilmeyen hâlâ kaldıysa şimdi öğrenip bize katılabilir. Oyun için yayınlanan yeni ekran görüntülerinde oyundaki Constantinople'yi bir çok yönünden görme şansını elde ediyoruz. Hele bir tanesi var ki resmen "İstanbul ayaklarımın altında" diyeceksiniz. Sayfanın alt kısmından bu yeni görsellere göz atabilirsiniz. 
 
    Gelelim videoya, Videoda, Ezio, her şeyi öğrenmek için and içtiğini görmekteyiz, araya ise bir kaç ufak sahne sıkıştırılmış. Videonun sonuna doğru ise "Her şey belli olacak" yazısı oyunu daha da cazip bir hâle getiriyor. Assassin's Creed'in çoğu gizemini Revelations'ta çözeceğimizi düşünüyorum. Bir sürpriz ise videonun en sonunda gösterilmiş. 7 Haziran'da yeni bir Assassin's Creed: Revelations videosunun müjdesi veriliyor. Tam da E3 zamanında. İşte bu harika!
 
   Videoyu ve ekran görüntülerini atladıktan sonra şimdi yeni detaylara zıplayalım:

* Ezio Auditore artık daha ölümcül yetenekler kullanan daha zeki ve etkili bir assassin. Çok yeni silah ve yetenek çeşitleri elinizde bulunacak. bunlar arasında hookblade (Yeni ekran görüntülerinden birinde görülüyor) bomba yapma ve geliştirilmiş Eagle sense bulunuyor.
 
* Altair kısmen de olsa tekrar oynanabilir karakter olacak.

* Assasin'lerin karargahı olan Masyaf'tan 16. yüzyılda Osmanlıların mücevheri olan egzotik Constantinople'ye büyük bir gezi sizi bekliyor olacak. Kalabalık Constantinople sokakları ve o zamanın zengin kültür karışımı arasında kendinizi kaybedeceksiniz. 

* Yepyeni ve unutulmayacak karakterlerle tanışacaksınız. Master Assassin Yusuf Tazim'den Prens Süleyman'a kadar tarihin en önemli isimlerini görme şansı yakalayacaksınız. Sofio Sorto adlı bayan karakter ise Ezio'nun kalbini çalmaya çalışacak.
 
* Geliştirilmiş online multiplayer deneyimi geliyor. Daha fazla mod, müthiş haritalar ve yeni karakterler hizmetinizde olacak.
 
    Assassin’s Creed Revelations, bu Sonbahar'da  PC, PS3, ve Xbox 360 için çıkışını yapacak. Aşağıdan yeni video ve ekran görüntülerine göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 68 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler