ARK: Survival Evolved Geliştiricisinin Yeni Oyunu ATLAS Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

25.12.2018 10:56 Gazali Çetinkaya

 
ARK: Survival Evolved geliştiricisi Studio Wildcard'ın devasa çok oyunculu birinci/üçüncü şahıs fantezi korsan macera oyunu ATLAS iki ertelemenin ardından geçtiğimiz günlerde Steam'de erken erişim olarak çıkışını gerçekleştirdi ancak bu çıkış çok sorunlu oldu.
 
Oyun için yazılan 10 binden fazla kullanıcı incelemesinin sadece %24 kadarı olumlu ve bütün incelemeler kısmında "Çoğunlukla Olumsuz" ibaresi mevcut.
 
İlk olarak, oyunun The Game Awards 2018'de yayınlanan fragman ve ekran görüntüleri ile alakası bile yok, tamamen ARK: Survival Evolved'un altyapısını kullanan indirilebilir içerik seviyesinde bir oyun. İkinci olarak, optimizasyon sorunları var. Örneğin, NVIDIA'nın en güçlü kartı GeForce RTX2080Ti'da 1440p çözünürlük ve Epik ayarlarda sabit 60fps dahi veremiyor. Bunların dışında içerik eksikliği, sunucuların stabil olmaması, çökme hataları, bug'lar ve bunun gibi daha fazla sorun bulunuyor.
 
Evet erken erişim bir oyun ancak yine de hiçbir oyunun bu seviyede satışa sunulmaması gerekiyor. Ayrıca geliştirici oyunun yaklaşık olarak iki yıl boyunca erken erişimde kalacağını söylüyor.
 
ATLAS 50,00 TL fiyattan çıktı ve şu anda da kış indirimleri kapsamında %17 indirimle 41,50 TL'den satışta. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.  
 
Fragman ve gerçek halinin karşılaştırıldığı videoyu ve GeForce RTX2080Ti frame rate testi videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ATLAS Platformlar: PC Geliştirici: Studio Wildcard Dağıtıcısı: Studio Wildcard Tür: MMO Çıkış Tarihi: 22 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 16 Dk önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 2 Saat önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 3 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 3 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler