ATLAS Steam Erken Erişim Başlangıç Tarihi 19 Aralık'a Ertelendi

12.12.2018 10:53 Gazali Çetinkaya

 
Studio Wildcard, geçtiğimiz hafta The Game Awards 2018'de duyurduğu, devasa çok oyunculu birinci ve üçüncü şahıs fantezi korsan macera oyunu ATLAS'ın Steam Erken Erişim başlangıç tarihini 13 Aralık'tan 19 Aralık'a erteledi.

Oyunun kısa tanıtım yazısı:
 

Devasa çok oyunculu birinci ve üçüncü şahıs fantezi korsan macera oyunu ATLAS, dinozor hayatta kalma macera oyunu ARK: Survival Evolved'un yaratıcılarından geliyor. Endüstri veteranları Jeremy Stieglitz ve Jesse Rapczak önderliğinde geliştirilen ATLAS aynı dünyada aynı anda 40.000 oyuncuya ev sahipliği yapacak, eşi görülmemiş ölçüde karşılaşmalara ve savaşlara sahne olacak. ATLAS'ta özel gemiler inşa ederek, gömülü hazineleri araştırarak, kaleleri kuşatarak ve fethederek, tüccarları yağmalayarak, mürettebatına yeni kişiler katarak, servet ve zafer arayışında sonsuz bir açık dünyaya sahip olacaksınız.

 
ATLAS fragmanına, ekran görüntülerine ve daha fazla detaya oyunun Steam sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ATLAS Platformlar: PC Geliştirici: Studio Wildcard Dağıtıcısı: Studio Wildcard Tür: MMO Çıkış Tarihi: 22 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 23 Dk önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 1 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler