A Way Out Yönetmeni Microsoft'un Xbox Series X|S Konsolundaki İsim Tercihine Epey Bir Saydırdı

16.01.2021 00:19 Gazali Çetinkaya

 
Önceki nesilde konsollarına Xbox One X ve Xbox One S adlarını veren Microsoft yeni nesilde Xbox Series X ve Xbox Series S adlarını verdi ve bu isimler bazı kullanıcılar için karışıklığa sebep olabiliyor.

Yeni nesil Xbox konsollarının ön siparişe açıldığı gün bir sürü kişi Xbox Series X yerine yanlışlıkla Xbox One X siparişi verince Amazon'da Xbox One X satışları yüzde 700'den fazla artmıştı.
 
Lafını hiç esirgemeyen A Way Out yönetmeni Josef Fares de Xbox Series X ve Xbox Series S isimlerinin çok kafa karıştırıcı olduğunu ve Microsoft'un bu isim seçimiyle ne halt yemeye çalıştığını anlamadığını belirterek epey bir saydırdı. Hatta muhtemelen Microsoft çalışanlarının bile isimleri karıştırdığını ifade etti ve bu konuda haksız da sayılmaz. Xbox resmi sitesinde Destiny 2 ile ilgili bir haberde Xbox Series X yerine Xbox One Series X yazılmıştı.
 
Josef Fares'in Xbox Series X|S ismiyle ilgili olarak IGN'e yaptığı açıklamanın orijinali:
 
“That's a f**king confusing name. What the f**k's going on with Microsoft? They're losing it, man. What the f**k is going on? Like Series S, X, Mex, Next. I mean, who knows this? Come on. Madness. Call it the Microsoft Box and that's it. I don't know. It's a total f**king mess. Trust me, even them, they're confused in their offices. What is this X, S... I don't know, what the f**k.”

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 20 Dk önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 33 Dk önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 1 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler