Absolution'ın Yaşayan Dünyası Bu Videoda

Dj 47 "in da Haus"
02.11.2012 17:43 Levent Polater

 
   Evet, nerede kalmıştık?  Square Enix'in beğeniyle karşılanan Hitman: Absolution tanıtım filmleri kaldığı yerden devam ediyor. Sırada, Absolution'ın "yaşayan, nefes alan" dünyası gözler önüne seriliyor.
 
    Ajan 47 ile açık dünya temeli üzerine oturtulmuş bir evrende ilerleme sağlayacağımız Hitman: Absolution'da karşılaştığımız çoğu yan karakterin bir hikayesi var ve onların yaşamlarındaki gizli kamera gibiyiz. Karakterleri dinlemek ve onların sırlarını çözdüğümüzde yere daha sağlam adımlar basarak ilerleyebiliyeceğiz. Bunun birkaç örneği de videoda gözler önüne serilmiş durumda.
 
    20 Kasım'da Türkçe altyazı desteğiyle birlikte soğuk günlerde ekranlarımızı şenlendirecek olan Hitman: Absolution'ın yeni videosu karşınızda. Çok kısa bir süre içinde ise Türkçe altyazıyla sunacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 1 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 2 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 2 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler