Açlık Oyunları Serisinin Öncesini Anlatacak Olan Yeni Bir Film Yapım Aşamasında

21.04.2020 20:00 Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 2012 yılında yayınlanan, 4 filmden oluşan ve aynı isimli kitabı konu alan Hunger Games serisinin yeni filmi duyuruldu. Yeni film şu anda yapım aşamasında.
 
The Ballad of Songbirds isimli kitabı konu alacak yeni film, Hunger Games serisinin 64 yıl öncesini konu alacak. Yeni yayınlanacak olan film ve kitap Başkan Snow'un gençliğini anlatacak. Filmin yapım şirketi yine Lionsgate ve yönetmen koltuğunda da yine Francis Lawrence oturacak.
 
Film ile ilgili başka bir detay henüz bilinmiyor. Filme konu olacak The Ballad of Songbirds kitabı ise 19 Mayıs 2020 tarihinde yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 5 Dk önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 41 Dk önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 1 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler