Activision Blizzard Oyunları 2024 Yılında Game Pass'e Geliyor

10.10.2023 21:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft, Activision Blizzard oyunlarını 2024 yılı içerisinde Game Pass'e getirmeyi hedeflediklerini açıkladı. Bu kapsamda oyuncular tarafından beklenen oyunlar abonelik hizmeti Xbox Game Pass ve PC Game Pass'te yer bulmaya hazırlanıyor.
 
Anlaşma önümüzdeki hafta tamamlanabilir 
 
 
 
Bildiğiniz üzere Microsoft, Activision Blizzard'ı 69 milyar dolarlık bir teklifle satın almayı istiyor. Anlaşmanın ilk duyurulmasından bu yana neredeyse iki yıl geçti ve Microsoft artık Call of Duty ve World of Warcraft yayıncısı Activision Blizzard'ı satın alım işleminin bu hafta tamamlamasını bekliyor.
 
Anlaşmayla beraber 2024 yılı içerisinde Game Pass hizmetine Activision Blizzard oyunlarını getirmek isteyen Microsoft konu hakkında şu açıklamayı yapıyor: "Xbox Game Pass ve PC Game Pass'te Activision Blizzard'ın inanılmaz oyunlarına göz atabileceksiniz. Hem yeni oyunlar hem de mevcut / eski oyunlar da dahil olmak üzere mümkün olduğu kadar çok oyunu sizlere sunacağız."
 
Ek olarak ilk etapta "Modern Warfare III ve Diablo IV'ü Game Pass'e dahil etme planlarından bahseden ekip, daha sonraki süreçte bu oyunları da kütüphaneye ekleneceğinin sinyallerini veriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 3 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 3 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 5 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler