Adam Jensen'in Sesi Far Cry 3'te Reddedilmiş

29.10.2013 08:09 Alkan Adakaner


     Oyun karakterlerinin seslerinin birbirine benzemesini istemeyiz öyle değil mi? Anlaşılan Ubisoft da bu konuda oldukça titz davranıyor. Deus Ex: Human Revolution'da ana karakterimiz Adam Jensen'i seslendiren Elias Toufexis'in açıklamalarına göre sesinin popüler bir karakterde kullanılması iş bulmasını zorlaştırıyor.
 
    Ubisoft ile Far Cry 3'ün ana karakteri Jason Brody'i seslendirmesi için anlaştığını söyleyen Toufexis, daha sonra Ubisoft yetkililerinin Deus Ex: Human Revolution'ın popüler bir oyun olması ve Adam Jensen'in de çok sevilen bir karaktere dönüşmesi üzerine kendisini Far Cry 3 projesinden çıkardıklarını söylüyor.
 
    Ubisoft yetkilileri Adam Jensen ve Jason Brody'nin benzer sese sahip olmasını istememişler. Zaten Toufexis de bu kararın haksız olduğunu söyleyemeyeceğini belirtiyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler