Age of Empires IV - Oynanış Fragmanı

26.08.2021 10:52 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Microsoft ve geliştiriciler Relic Entertainment ve World's Edge, Age of Empires IV için yeni bir oyun fragmanı yayınladı.
 
Oyun hakkında
 
- Karanlık Çağlardan Rönesans'a kadar 500 yıllık bir döneme yayılan ve 35 görevden oluşan 4 ayrı senaryoda şehirler inşa edin, kaynaklarınızı yönetin, kara ve denizdeki savaşlarda ordunuza önderlik edin.
 
- İngilizleri mağlup etme görevinde Joan of Arc'ın maceralarını yaşayın veya Asya fethinde Cengiz Han olarak güçlü Moğol ordularını komuta edin. Seçim sizin. Vereceğiniz her karar tarihin akışını değiştirecek.
 
- Çok oyunculu PVP ve PVE modlarında 7'ye kadar arkadaşınızla rekabet etmek, ittifak kurmak veya izlemek için oyunu çevrimiçi oynayın.
 
- Gerçek zamanlı stratejinin temel özelliklerini anlatan öğretici bir sisteme ve senaryonun zorlanmadan oynanabilmesi için yeni başlayan oyunculara yönelik bir hikaye moduna sahiptir. 
 
Age of Empires IV, 28 Ekim'de Steam ve Microsoft Store üzerinden PC'ye çıkacak. Ayrıca Xbox Game Pass'de de mevcut olacak. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1466860/Age_of_Empires_IV/ 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Age of Empires IV Platformlar: PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler