Age of Wonders: Planetfall 6 Ağustos'ta Çıkacak

19.02.2019 18:11 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Triumph Studios, bilim kurgu sıra tabanlı strateji oyunu Age of Wonders: Planetfall'un 6 Ağustos'ta çıkış yapacağını duyurdu.

Oyun PlayStation Store, Xbox Store ve Steam'de ön siparişe açıldı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Yıkılan bir galaktik imparatorluğun kozmik karanlık çağından çıkarak yeni bir gelecek kur. Age of Wonders: Planetfall, çok beğenilen Age of Wonders serisinin yaratıcısı Triumph Studios'un yeni strateji oyunu. Planetfall'da taktiksel sıra tabanlı savaş ve kapsamlı imparatorluk kurma özelliklerini yepyeni bir uzay ortamında yaşayacaksın.
 
Militan Öncü Birliklerden dinozorlara binen Amazonlara ve Kurulun sayborg zombilerine kadar altı gruptan biriyle imparatorluğunu kur. Gezegen harabelerini araştırıp kendince evrilen diğer grupları keşfederken zekanı, askeri gücünü ve diplomasi becerilerini kullanarak her grubun görevlerini tamamla. Savaş, inşa et, müzakere yap ve teknolojini geliştirerek tek kişilik sefer modunda bir ütopya yarat ya da çok oyunculu modda arkadaşlarına karşı rekabet et.
 
Taktiksel Sıra Tabanlı Uzay Savaşları
Taktiksel zorluklar sunan, birçok grubun, kişiselleştirilebilir birimlerin ve yıkılabilir ortamların bulunduğu sıra tabanlı savaşlarda savaş stratejini geliştir.
 
Zengin bir Bilim Kurgu Dünyasını Keşfet
Yıkılan bir galaktik imparatorluğun geçmişini ortaya çıkar. Yemyeşil manzaraları keşfedip heyecanlı bir hikâyeyi deneyimlerken Yıldız Birliğinin kaderini öğren. Rakip gruplarla yüzleş ve terk edilmiş yerlerde unutulan gizli teknolojileri keşfet. 
 
Gezegen İmparatorluğu
Teknolojik ve sosyal gelişmelerle koloninin geleceğini yönlendir. Bir cennet mi yoksa kusursuz bir ordu mu yaratacaksın?
 
Birden Fazla Zafer Yolu
Fethetme, diplomasi veya kıyamet teknolojileriyle son hedeflerine ulaş. 
 
Birden Fazla Oyun Modu
Tek kişilik derin bir hikayenin yanı sıra rastgele harita oluşturma özelliğiyle oyunu tekrar tekrar oynamak isteyeceksin. Çarpışma modunda yeni oyun tarzlarını dene ve çok oyunculu modda çevrimiçi, yan yana ve asenkron seçenekleri arasından dilediğini seç! 

 
Hikaye fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Age of Wonders: Planetfall Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Triumph Studios Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 6 Ağustos 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation VR2 Üretiminin Durdurulduğu Bildirildi! 18 Mart Mod Geliştiricisi: Star Wars Battlefront Classic'te Çalışmalarım İzinsiz Kullanıldı 18 Mart Helldivers 2'nin 8 Milyon Sattığı Bildiriliyor! 18 Mart Gotham Knights'ın Geliştiricisi Wonder Woman Oyununa Yardım Ediyor 18 Mart Steam Yeni Bir Eş Zamanlı Oyuncu Rekoruna İmza Attı! 18 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler