Amazon Prime'a Özel Fallout Dizisi için İlk Fragman Yayınlandı!

02.12.2023 22:22 Mehmet Tandoğan

 
 
War never changes felsefesiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Fallout dizisi için ilk fragman yayınlandı. 2 buçuk dakikalık fragman içerisinde dizinin temel yapısı, karakterler, ortamlar ve daha fazlası gösteriliyor.
 
Fallout serisi Amazon ile diziye uyarlanıyor 
 
 
 
Fallout'un canlı aksiyon uyarlamasının ilk tanıtım fragmanı şu anda yayınlanmış durumda. Tehlikeli kıyamet sonrası çorak toprakları keşfetmek için adım atan karakterimiz burada büyük bir hayatta kalma mücadelesine atılıyor. 
 
Dizide Walton Goggins / bir hortlak, Aaron Moten / Maximus, Kyle MacLachlan (Twin Peaks) ve Zach Cherry (Severance) gibi tanıdık isimler yer alıyor. Oyuncu kadrosunun dışında Westworld'den Jonathan Nolan ve Lisa Joy, Bethesda'nın patronu Todd Howard gibi yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.
 
Fallout resmi olarak 2020'de duyuruldu ancak Amazon geçen yıla kadar herhangi bir detay vermedi. Bu haftanın başlarında Amazon dizinin ilk görüntülerini ortaya çıkardı. Fallout dizisi 12 Nisan'da Prime Video'da yayınlanmaya başlayacak ve 2018'deki çevrimiçi oyun Fallout 76'dan (ya da sadece tek oyunculu oyunları sayarsanız 2015'teki Fallout 4'ten) bu yana ilk büyük yeni Fallout hikayesini bizlere sunacak.
 
Öte yandan Bethesda, bilim kurgu temalı açık dünya uzay rol yapma oyunu Starfield da dahil olmak üzere başka evrenler üzerinde çalışıyor.
 
İşte ilk fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: Kilter Films Dağıtıcısı: Amazon Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 7 Dk önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 40 Dk önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 2 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler