Amazon, The Lord of the Rings temalı MMO oyununu duyurdu! İşte detaylar

16.05.2023 13:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Amazon Games, Embracer Group'un yan kuruluşu Middle Earth Enterprises ile J.R.R. Tolkien'in Yüzüklerin Efendisi evrenine dayanan yeni bir çok oyunculu çevrimiçi oyun geliştirmek ve yayınlamak için anlaşmaya vardığını duyurdu.
 
The Lord of the Rings temalı MMO oyunu New World stüdyosu Orange County (Amazon Games) tarafından geliştirilecek ve dünya çapında konsollar ve PC için mevcut olacak. Oyunun hangi konsollara geleceği ve çıkış tarihi açıklanmadı. 
 
Oyun şu an geliştirmenin erken aşamalarında 
 
 
 
Henüz adı belli olmayan yeni MMO The Lord of the Rings oyunu, Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin hikayelerini içerecek. Middle-earth evrenini bizlere aktaracak olan proje şu anda erken geliştirme aşamasında yer alıyor. 
 
Amazon Games başkan yardımcısı Christoph Hartmann da duyurulan oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Oyunculara orijinal IP'ler ve Yüzüklerin Efendisi gibi büyük hayran kitlesine sahip evrenleri getirmeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda yüksek kaliteli oyunlar sunmaya kararlıyız."
 
New World stüdyosu tarafından geliştirilen bu oyun hakkında siz neler düşünüyorsunuz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Amazon Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Amazon Dağıtıcısı: Amazon Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 5 Temmuz 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler