Kojima, The Boys'a Benzerliği Nedeniyle Bir Oyun Konseptini Rafa Kaldırdı

27.06.2022 13:57 Mehmet Tandoğan

 
 
Hideo Kojima, geçtiğimiz günlerde Amazon Prime'ın hit süper kahraman TV dizisi The Boys'a benzediği için bir oyun konseptini rafa kaldırdığını açıkladı. Yayınladığı Twitter gönderisinde biraz ayrıntıya giren Kojima, başlangıçta The Boys'a benzer bir proje hayal ettiğini ve Death Stranding oyuncusu Mads Mikkelsen'in rol alacağını belirtti.
 
Kojima'ya göre konsept, perde arkasında süper güçlü kahramanlarla karşı karşıya gelen bir dedektif ikilisini içeriyordu. The Boys ise güç ve şöhret sebebiyle yozlaşan süper kahramanları öldürmeye yemin eden bir grup insanı konu alıyor.
 
The Boys, 2019'da Amazon Prime'da yayınlanmaya başladı. Bu yüzden bu konsept, Kojima'nın Death Stranding'den sonraki projesi olması muhtemel. Ancak bu proje ne yazık ki resmi olarak rafa kaldırıldı.
 
Öte yandan Kojima geçtiğimiz süreçte Xbox Game Studios yeni bir oyun geliştirmek için bir ortaklık kurduğunu duyurmuştu. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Amazon Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Amazon Dağıtıcısı: Amazon Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 5 Temmuz 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 5 Dk önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler