American Gods'ın 3. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı

28.10.2020 19:16 Özgür Eroğlu

Neil Gaiman'ın yarattığı aynı isimli kitaptan uyarlanan American Gods dizisinin üçüncü sezonunun yayın tarihi paylaşıldı.

Geçtiğimiz haftalarda ilk fragmanı paylaşılan dizinin yayın tarihi açıklandı. Daha öncesinden dizinin 2021'in ilk aylarında yayınlanacağı söylenmişti. Şimdi ise net bir yayın tarihi açıklandı. American Gods'n üçüncü sezonu 10 Ocak 2021'de yayınlanacak.  

İlk sezonu ile oldukça sevilen dizi, ne yazık ki ikinci sezonda hayranlarını biraz üzmüştü. Söylentilere göre ise Neil Gaiman'ın ikinci sezonda diziye çok fazla müdahale etmesinden dolayı bu düşüşün yaşandığı düşünülüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 13 Dk önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 1 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler