Amy Yapımcısı Oyunu Savundu

18.01.2012 03:34 Samet Konuksal


      Videolarda sunduğu hikaye atmosferiyle birlikte beklentileri toplayan Amy, çıkışıyla birlikte gelen inceleme notlarıyla bekleyen kitleyi adeta şok etkisine uğratmıştı.
 
      Metacritic'deki inceleme ortalaması 22'ye kadar düşen Amy'nin yapımcısı, bu duruma sessiz kalamadı ve oyunu savundu. Oyunun Facebook sayfası üzerinden savunmayı yapan yapımcı, "Amy kötü değil, sadece zor bir oyun. Bu durumu bazı kitle beğenmemiş, diğerleri ise sevmiş durumda. Fakat biz, korku öğesini zorluğun arttırdığına inanıyoruz." şeklinde bir açıklamada bulundu.
 
      Bildirinin devamında ise yapımcı VectorCell, "Amy çıktığı günden beri Xbox Live Arcade satışlarının lideri. Oyuncuların oylaması ise şuan Xbox 360'da 5 üzerinden 3-4 civarında, PS3'te de 5 üzerinden 4 olarak gözüküyor. Bizim için neredeyse 9500 kişiyi bulan kullanıcı oylaması, medya oylamasından daha önemli." cümlelerine yer verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Amy Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: VectorCell Dağıtıcısı: Lexis Numérique Tür: Korku Çıkış Tarihi: 11 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 27 Dk önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 51 Dk önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 1 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 2 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler