Amy'e Yine Kötü Not

27.01.2012 23:05 Beril Sergün


     Amy çıktığı günden beri herhalde sayısı elle gösterilecek kadar az kişiden iyi bir şeyler almıştır, onlar da o kadar iyi değildir.
 
    Amy'e bir darbede The Gamelitist'ten geldi bugün. Amy için yapılan yorumlar oldukça acımasız hatta şöyle; "Amy kötü bir oyun. Gerçekten çok, çok kötü bir oyun. Ne kadar mı kötü? Tek kaliteli şeyi sonu çünkü sonunda oyun bitiyor. Bu da yetmezse, kötü olduğu kadar da sıkıcı bir oyun, bunu nasıl becerdiler bilmiyorum ama bir aksiyon/korku oyununda ilk defa sıkıldım. Son çıkan Silent Hill oyunları gibi kötülerdi ama en azından onların bazı yerleri eğlendiriciydi, bunda öyle bir şey de yok! Amy'nin konusu tabii buna konu denirse, geliştirilmemiş, özenilmemiş ve tamamen saçmalıktan ibaret.  Basitçe açıklamak gerekirse siz 30 yaşında bir kadın olan Lana'yı oynuyorsunuz, Lana'nın Amy'i korumak dışında bir kişilik özelliği yok. Tek bildiğimiz kendisine zamanında iyi davranılmadığı ve bunu da bir yere bağlamamışlar zaten."
 
     "Bir korku oyunu olarak dahi iyi değil çünkü korkulacak hiç bir öğesi yok. Eğer birisi size gelip bu oyun "korku oyunu" demese, farkına bile varmazsınız. Sonuç olarak Amy, berbat bir oyun."
 
     5 üzerinden 1 alan oyunu yerden yere vuran The Gamelitist, gerçekten oyunun 2012'de çıkan bir oyun olduğuna kendini inandırmakta zorlanıyormuş ayrıca.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Amy Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: VectorCell Dağıtıcısı: Lexis Numérique Tür: Korku Çıkış Tarihi: 11 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler