Apex Legends'ın Dokuzuncu Sezonu Bir Ton Titanfall İçeriği Sunacak

05.04.2021 02:49 Gazali Çetinkaya

 
Oynaması ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends için Titanfall içerikleri yolda.
 
BrownGirlGamerCode tarafından düzenlenen panele katılan Respawn Entertainment geliştiricileri, Apex Legends'ın yeni sezonunda bir ton Titanfall içeriğinin sunulacağını açıkladı.
 
Oyunun yönetmeni Chad Greniere'in belirttiğine göre eğer Titanfall hayranıysanız Apex Legends'ın dokuzuncu sezonunda sizleri bazı gerçekten güzel içerikler bekliyor.
 
Oyunun yazarı Ashley Reed ise Apex Legends ile Titanfall'un aynı evreni paylaştığını ve Titanfall'u Apex Legends'a daha çok entegre etmek istediklerini belirtti.
 
Titanfall silahları ve devasa Leviathan/Moyai halihazırda Apex Legends'ta yer aldı. Daha önce yapılan açıklamalarda Titan ekleme planlarının olmadığı ifade edilmişti.
 
Apex Legends PlayStation, Xbox, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Apex Legends Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 6 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler