Apocalypse Now Oyunu Duyuruldu

26.01.2017 04:42 Gazali Çetinkaya

 
   Apocalypse Now yönetmeni, yapımcısı, ortak yazarı Francis Ford Coppola ve deneyimli geliştiricilerden oluşan ekibi Kickstarter üzerinden 1979 yapımı filmin video oyun uyarlamasını duyurdu.
 
   $900.000 toplamayı hedefleyen Apocalypse Now oyununun türü ise "sürükleyici, saykodelik korku RPG" olarak belirtilmiş bulunuyor. 
 
   Geliştirici ekibin kadrosu ise oldukça zengin. Oyun; Fallout: New Vegas, Pillars of Eternity, The Witcher, Neverwinter Nights 2, Wasteland 2, Torment: Tides of Numenera, Everquest, DC Universe Online, PlanetSide, PlanetSide 2, Star Wars Galaxies ve daha birçok klasik oyunun yaratıcıları, yönetmenleri ve tasarımcıları tarafından geliştiriliyor.
 
   Apocalypse Now oyunu şu an için PC platformuna çıkış yapacak ancak eğer $2.5 milyon toplanırsa PlayStation 4 ile Xbox One'a da gelecek. Hatta $3 milyonda sanal gerçeklik desteği de sunulacak.
 
   Tahmin edilen çıkış tarihi ise 2020. 
 
   Oyunun Kickstarter sayfasını buradan ziyaret edip tüm detaylara ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Apocalypse Now Platformlar: PC Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler