Arkane: Dishonored 2'nin Aksine Prey'in PC Performansı Çıkışında Kusursuz Olacak

02.01.2017 08:39 Gazali Çetinkaya

 
   2016 yılının sonlarına doğru Dishonored 2 ile karşımıza çıkan Arkane her ne kadar oldukça başarılı bir yapım sunsa da çıkışında PC optimizasyonu konusunda pek başarılı olamadı. Ancak geliştirici ekip Prey'in böyle bir performans ile çıkış yapmayacağını söylüyor.
 
   Arkane'in kreatif direktörü Raphael Colantonio ve baş tasarımcısı Ricardo Bare GameInformer'a, Dishonored 2'nin aksine Prey'in performansının çıkışında kusursuz olacağından emin olmaya dikkat ediyoruz dedi.
 
"PC'de Dishonored 2 ile pürüzlü bir başlangıç yaptık. Geliştirme aşamasında, özellikle de pek çok yapılandırmaya sahip PC'de, ne ile karşılaşacağınızı asla bilemezsiniz. Ancak şimdi oyun bazı yamalar sonucu gerçekten iyi çalışıyor. Elbette, bu sefer Prey'in PC sürümünün çıkış yaptığında gerçekten kusursuz olacağından emin olmaya dikkat ediyoruz."
 
   Ek olarak Arkane, Prey'in karanlık ve ciddi bir hikayeye sahip olacağını söyledi ve merkezi bir düşman olacak mı sorusuna da oyuncunun bakış açısında bağlı cevabını verdi.
 
  Prey, 2017 yılının ilkbahar döneminde PlayStation 4, PC ve Xbox One için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prey Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 5 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 5 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 6 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 7 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler